top of page
  • Alex

Meer woorden leren met de Dutch Reader


Wil je meer woorden leren, dan is de beste methode veel lezen. Alleen welke teksten zijn geschikt voor jouw niveau? En waar vind ik teksten die interessant zijn voor mij? In dit bericht vertel ik hoe de Dutch Reader jou kan helpen.

Wat je ten eerste moet weten, is dat de Dutch Reader werkt met de Google Chrome browser. Het is eigenlijk een extensie die je kunt installeren voor deze internet browser. Als je dat gedaan hebt, kun je beginnen.

Je vertelt de Dutch Reader wat je niveau is en deze gaat vervolgens voor jou zoeken naar geschikte teksten. Dit zijn meestal nieuwsberichten. Je kunt kiezen uit de niveaus A1 tot C1. In de Dutch Reader kun je ook kiezen over welke dingen je wilt lezen.

Tijdens het lezen kan het gebeuren dat je een woord niet begrijpt. Dat is geen probleem want de Dutch Reader weet welke woorden nog moeilijk zijn voor jou. Je kunt deze moeilijke woorden direct opzoeken in de woordenlijst die Dutch Reader bijhoudt. Daarnaast laat de Dutch Reader jou ook oefenen met de nieuwe woorden.

Het mooiste van de Dutch Reader is dat het helemaal gratis is. Als je meer wilt weten, kijk dan op de website van de Dutch Reader. Veel leesplezier.

#dutchreader #woordenleren #woordenschat #lezen #A1niveau #A2niveau #B1niveau #B2niveau

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page