Bedrijfsinformatie

Algemene Voorwaarden

© 2018 Taalvakman. Gecreëerd met wix.com

Volg mij

Schipluiden eert Anthonius Hambrouck

September 13, 2018

Bericht uit de Taipei Times (in het Engels) over de onthulling van een monument voor missionaris Anthonius Hambrouck. Hambrouck speelde een belangrijke rol bij de val van Formosa (nu Taiwan genoemd) in 1662. De Republiek verloor de eilandkolonie na een maandenlange strijd en Hambrouck werd postuum een martelaar.

 

" On Saturday, Taiwan was the focus of activities in Schipluiden, a small village between The Hague and Rotterdam in The Netherlands.The occasion was the unveiling of a monument commemorating Reverend Anthonius Hambrouck, who was a pastor in the old church in the village from 1632 until 1647, when Hambrouck left with his wife and four children, and sailed to faraway Formosa (a journey of almost one year). "

 

Lees meer op de website van Taipei Times.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelicht

Individueel of in groep les krijgen

February 18, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op Tags