Bedrijfsinformatie

Algemene Voorwaarden

© 2018 Taalvakman. Gecreëerd met wix.com

Volg mij

LEZING: Het China van MOND

March 30, 2019

 

Op vrijdagavond 12 april om 19.30 uur zal  ik als China-kenner en taaltrainer een lezing geven over het China van mijn vader Joop van Egmond, MOND (1943-2018), die momenteel tot 1 juni 2019 een overzichtstentoonstelling geniet in het Katwijks Museum.

 

In een powerpointpresentatie zal ik toelichten hoe mijn vader in aanraking kwam met de Chinezen en de Chinese cultuur, maar meer nog welke invloed deze aanraking had op zijn kunstenaarsschap.

 

In deze lezing vertel ik over het fascinerende straatleven in de grote steden en de soms schrijnende tegenstellingen op het platteland. Ook komt het plein-air tekenen en schilderen aan bod van de kunstenaar en hoe de Chinezen daarop reageerden.

 

De lezing duurt ± 45 minuten. De reguliere toegangsprijzen voor het museum zijn van toepassing.

 

Locatie: Katwijks Museum, Voorstraat 46 Katwijk

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelicht

Individueel of in groep les krijgen

February 18, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op Tags