Bedrijfsinformatie

Algemene Voorwaarden

© 2018 Taalvakman. Gecreëerd met wix.com

Volg mij

16 Nov 2019

De gemiddelde Nederlander schakelt moeiteloos over op het Engels als ze horen dat hun gesprekspartner geen authentieke Nederlander is. Dit is zowel een vloek als een zegen. Natuurlijk is het fijn als je in een universele taal kunt communiceren, maar als je Nederlands l...

19 Oct 2019

De les is voorbij, je maakt nog wat huiswerkoefeningen en klaar. Hoe kun je meer Nederlands oefenen buiten de deuren van de school? In een eerder deel gaf ik al enkele tips. Vandaag deel 2.

Taal leer je door deze te gebruiken. Daarom is het van belang om de taal om...

14 Sep 2019

De les is voorbij, je maakt nog wat huiswerkoefeningen en klaar. Hoe kun je meer Nederlands oefenen buiten de deuren van de school? In dit blogbericht in twee delen geef ik je enkele tips. Vandaag deel 1.

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je Nederlands zo...

15 Aug 2019

​​Veel cursisten vinden spreken de belangrijkste vaardigheid om te leren. Toch geeft juist deze vaardigheid de meeste stress in en buiten de les. Het kan er zelfs toe leiden dat je helemaal niets meer zegt of spreeksituaties gaat vermijden.

In dit blogbericht verte...

31 Jul 2019

Het niet goed uitspreken van deze tweeklanken kan regelmatig voor gênante situaties zorgen. Lees in dit blogbericht hoe je als cursist Nederlands deze situaties kunt vermijden en het verschil kunt maken tussen het betalen van de 'huur‘ of de 'hoer'.

Allereerst het...

12 Jul 2019

Internationally awkward – how to learn Dutch when your office speaks English?

Learning Dutch in an international work environment can be tough especially if English is your common language. Deborah Nicholls-Lee tracks down some expert advice.

Read more at DutchNews.nl

28 Jun 2019

Probeer bovenstaand zelfstandig naamwoord (substantief) eens hardop te lezen en je krijgt hoofdpijn. Het is geen bestaand woord, want ik heb het zelf verzonnen. In de Nederlandse taal kan dat gewoon, want daarin is het heel makkelijk samenstellen.

Samenstellingen zijn e...

Please reload

Uitgelicht

Individueel of in groep les krijgen

February 18, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten